Astella

Adria Astella wint Red Dot Product Design 2020

Caravans

De Red Dot Product Desing Award is de onderscheiding voor hoge designkwaliteit. Alleen producten met een voortreffelijk ontwerp maken kans op de Award. De Adria Astella overtuigde.

Astella heeft een puur ontwerp

De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt door een internationale jury. Deze deskundige jury zag in de Adria Astella een unieke recreatiewoning. Want het is als het ware een caravan en stacaravan tegelijk. De Astella is een combinatie van vier overtuigingen. Dat zijn: een puur ontwerp, bewezen aerodynamica, één zijn met de natuur en een ongekend luxe ervaring.

Astella interieur

Je ziet vloeiende strakke lijnen, geen onnodige details en alles is functioneel en elegant. Hij heeft bewezen aerodynamica. Dat hebben ze bij Adria geleerd van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Daardoor wordt er een betere luchtstroom tijdens het rijden gerealiseerd. In de Astella ben je één met de natuur. Dat komt door de unieke Adria panoramadeuren en -ramen. Deze zijn nooit eerder vertoond in de caravanbranche. Ze zorgen ervoor dat het interieur zich naar buiten kan uitstrekken.

Astella deuren

Daarnaast biedt de Astella een ongekende luxe ervaring. Daar helpen de grote – vrij in elkaar overvloeiende – ruimtes aan mee. En niet te vergeten de badkamer in spa-stijl. Voeg daar een designkeuken en een open woonkamer om binnen en buiten te leven bij. Samen vormen ze een sereen en doordacht interieur. Het beurt je op en kalmeert.

Wil je meer lezen over de Adria Astella? Lees hier ons artikel. Of neem een kijkje in de Adria-fabriek. Kijk hier naar onze video. Liever het hele verhaal? Ga hier naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant