Adria Altea is van nature licht

Caravans

De meest favoriete Adria caravanserie van Nederland, dat is de Altea. In 2014 nog uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar en dit seizoen voorzien van een sfeervolle nieuwe interieurkleur, Noce Cognac.

Wat maakt de Altea zo geliefd

Naast een aantal populaire indelingen en het onderscheidende interieurontwerp, is de combinatie van gewicht, uitrusting en prijs hierop het enige antwoord. Alle modellen zijn voorzien van o.a. een polyester, hagelbestendiger dak, Truma verwarming en boiler, Al-Ko chassis, Ergo toiletruimte, een raam in de voorwand waar mogelijk en Smart keuken. Verscheidene indelingen beschikken over een Slim Fit 140 liter koelkast.
Altea

462 PU voor twee

Veruit de meest gewilde indeling is model 462 PU. Een ideale caravan voor twee personen met een comfortabele rondzit achterin en een vast Frans bed voorin met een lengte van 2.00 meter (langste punt). Eventueel is van de rondzit in combinatie met de tafel nog een slaapplaats te creëren. De keuken met 90 liter koelkast is aan de bestuurderskant geplaatst. Aan de rechterkant bevindt zich naast de deur een grote hangkast met daarnaast een riante kledingkast met schappen. Het leeggewicht van deze caravan is 1.005 kilo. Het standaard maximaal toelaatbaar gewicht is 1.300 kilo. Tegen een meerprijs is dit te verhogen naar 1.500 kilo. De caravan is verkrijgbaar vanaf € 16.995,- inclusief advies dealerkosten rijklaarmaken.
Altea exterieur

Ook enkele bedden of stapelbed

Uiteraard beschikt de Altea lijn ook over een indeling met enkele bedden, de 472 LU. De enkele bedden zijn in dit geval voorin geplaatst. De rol-lattenbodem is bij Adria altijd standaard waardoor ook een kingsize bed te realiseren is van 2.11 x 1.86 meter. Om lengte te besparen zijn de hangkasten boven de bedden geplaatst. De Altea 472 LU is verkrijgbaar vanaf € 17.755,- inclusief advies dealerkosten rijklaarmaken. Standaard beschikt deze caravan over een 1.500 kilo chassis. Het leeggewicht af fabriek is 1.088 kilo.
Altea interieur
De twee kleinste modellen zijn de Altea4Four 362 LH en Altea 392 PH, beide met een maximaal totaalgewicht van 1.300 kilo. Ze beschikken beide over de 140 liter SlimFit koelkast. Dit geldt ook voor modellen 542 PK en 552 PK, beide met stapelbed. De Altea 432 PX met een maximaal totaalgewicht van 1.300 kilo en de 462 PK met stapelbed maken de serie compleet.
Meer weten over de lieveling van kamperend Nederland? Bezoek de website of ga eens langs bij één van de Adria caravan dealers.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant