ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria Altea 492 UL is actiemodel 2018
Adria Altea 492 UL is actiemodel 2018
Caravans

Adria Altea 492 UL is actiemodel 2018

  1. 30 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Altea UL, hét actiemodel met een zilver randje voor seizoen 2018. Een indeling met enkele bedden achter en een royale rondzit voor. De keuken en toiletruimte zijn in het midden van de caravan geplaatst.

Complete Altea UL

De 492 UL is compleet uitgerust. Het eerste dat opvalt is natuurlijk het zilver gekleurd i-exterieur. Dit is voorzien van een polyester hagelbestendiger dak en hamerslag aluminium zijwanden. Een groot raam in voorwand en een tweedelige deur met raam en hordeur. De Altea staat op een AL-KO chassis met AKS en schokbrekers. Ook een disselafdekking ontbreekt niet. Verder zien we verzwaarde steunen, aluminium wielen en bagageluiken achter links en rechts. Het reservewiel ligt in in disselbak.  Het wielscherm is voorzien van een Adria vulstuk voor de bevestiging van de tochtstrook van de voortent. In het dak een Heki 2 dakluik met hor en verduistering

Altea UL

Unieke indeling

Gaan we naar binnen dan zien we daar de stijlvolle Savona Grey bekleding. Een luxe tafel met telescopische poot bij de rondzit voor. Gezellige indirecte verlichting, voor en achter zijn tevens leeslampjes gemonteerd. Voor de verwarming zorgt een Truma (ring)verwarming en de elektrische vloer bijverwarming. Er is een Truma boiler van 5 liter en vers watertank 50 liter. Via een Bluetooth versterker met speakers kun je naar muziek luisteren. De bedden hebben lattenbodems met verstelbare hoofdeinden en koudschuim-matrassen.

De  bagageruimte onder de bedden van buitenaf bereikbaar. In de Ergo toiletruimte een Thetford toilet. De Smart keuken heeft een 3-pits gascomfoor, verzonken spoelbak, 140 liter koelkast, lades met soft close en bovenkasten met verlichting. De Altea UL is inclusief dissel 7,14 meter lang en 2,30 meter breed. Hij weegt 1200 kilo en heeft vier slaapplaatsen.

Altea UL indeling

Deze caravan wordt slechts in een gelimiteerd aantal geproduceerd. Ga naar de Adria dealer in de buurt en vraag naar de Altea UL. Hét actiemodel met een zilver randje, voor de actieprijs van € 19.495,-. Dat betekent een voordeel van maar liefst € 2.400,-.

Altea UL

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Adria, Caravans NIEUWS