Altea 472 KP

Adria Altea 472 KP: met buitenkeuken en garage

Caravans

De Adria Altea 472 KP is lekker veelzijdig. Deze caravan heeft tot aan vier slaapplaatsen. Daarbij een heerlijke buitenkeuken en een handige garage. En dat ook nog eens voor een aangename prijs.

Altea 472 KP heeft twee keukens

De Adria Altea 472 KP heeft twee keukens. In het midden van de caravan staat de ‘binnenkeuken’. Die heeft naar wens één pit of drie pitten. De koelkast is met 142 liter behoorlijk groot. Daar tegenover zien we de badkamer. Voorin de open L-vormige zithoek. Achterin het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed. Dat heeft een ruime bedmaat van 2,17 bij 1,40 meter. Het leukste detail zie je niet direct. Dat is namelijk de optionele ‘buitenkeuken’, die 800 euro extra kost. Je schuift hem gemakkelijk naar buiten. De keuken kan ook op zijn eigen poten staan. Onder die boom in de schaduw bijvoorbeeld.

Altea 472 KP

Hoe leuk is het om lekker buiten te kunnen koken? De module trek je onder de bank vandaan. Het luik zit naast de toegangsdeur. Kwestie van aansluiten op de buitenaansluiting van het gas, vastklikken met een bajonetsluiting en klaar. Vervolgens draai je de slang voor het water vast en het koken kan beginnen. Afvalwater vang je op in een emmertje of jerrycan. De keukenmodule is binnen een paar minuten gebruiksklaar. En ook zo weer opgeruimd. Je staat ook nog eens droog onder de tent of luifel als het regent. Daarmee is deze buitenkeuken een hele leuke optie van deze Atea 472 KP.

De Adria Altea 472 KP is 6,79 meter lang, 2,30 meter breed en 2,59 meter hoog. Hij weegt maximaal 1500 kilo. Dat is op te waarderen naar 1700 kilo. Deze Altea is er vanaf 17.692 euro.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant