Altea 472 KP

Adria Altea 472 KP is modern en ruim

Caravans

De 5,30 meter lange Adria Altea 472 KP profiteert van de update van het interieur. We zien modern design, houttinten en veel bergruimte in deze nieuwe indeling.

Ruime Altea 472 KP

De afgelopen tijd is veel aandacht uitgegaan naar de Adria Astella, een caravan die voor vakantiehuis speelt. Maar de nieuwe Altea-indeling, de Altea 472 KP, is ook zeker het bekijken waard. Het eerste wat ons opvalt is datgene dat ontbreekt. In deze Altea nu eens geen kastkleppen in hoogglans wit, maar een warm en gezellig interieur met houttinten. Als je binnenkomt sta je meteen in de L-vormige zithoek voorin. Helemaal achterin het dwarsgeplaatste tweepersoonsbed (bedmaat 2,17 bij 140 meter). Er zijn tot aan vier slaapplaatsen.

Adria Altea 472 KP
De Altea-serie kreeg voor het interieur een update

Met buitenkeuken én garage

Het keukenblok heeft drie pitten – al kun je ook kiezen voor één pit – een koffiezetter en een magnetron. De koelkast is met een inhoud van 142 liter lekker ruim. Helemaal leuk is de uittrekbare buitenkeuken. Geen gesleep meer met spullen. Je hebt meteen alles bij de hand om lekker buiten te koken. Verrassing nummer twee is de ruime garage onder het bed. Optioneel krijg je aan twee kanten grote luiken. Daarmee is de garage optimaal bereikbaar. Handig: in de garage is een stopcontact geïnstalleerd. De Altea 472 KP weegt leeg 1150 kilo en maximaal 1500 of 1700 kilo. Hij is er vanaf zo’n 17.000 euro.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant