ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Adria Alpina
Adria Alpina
Caravans

Adria Alpina

 1. 16 augustus 2015, 0:00
 2. 2 Reacties

De Alpina kwam al aan bod in het Adria caravan nieuwsoverzicht. Een achterkant die doet denken aan de campers, een nieuwe opbouwtechniek en een nieuw ontworpen supermodern interieur, een aparte woonkamer, keuken en slaapkamer met daarachter nog eens een ruime badkamer over de gehele breedte. Geen kleine jongen was onze conclusie. De optimale ventilatie en isolatie en het grote panoramadak dat in zes van de zeven indelingen zit is zeker het vermelden waard. Van 6.76 meter lengte voor de 613 UT op BPW enkel-as chassis tot aan maar liefst 9.69 meter lengten voor de 903 HT op Al-Ko tandemas-chassis. De prijzen beginnen bij 33.990 euro en gaan tot 46.690 euro. En voor een vier seizoenen caravan mag je dat best scherpe prijzen noemen.

Alpina Adria 2016

Adria Alpina: zeven indelingen

Behalve de goede isolatie zorgen in de winter ook de Seitz-ramen ervoor dat de kou buiten blijft, al zal het grote panoramadak misschien weer wat kou binnenlaten. De Alde verwarming heeft er, in combinatie met de vloerverwarming geen problemen mee. De holgevormde bovenkasten met witte klep zorgen voor meer ruimtegevoel in de caravan terwijl de kastruimte er niet op achteruit gaat. De keuken is Smart en heeft drie pitten op rij. Veel opbergruimte in de grote lades en ook de koelkast is erg ruim bemeten. Een oven maakt het feest compleet. Ook nieuwe vormen in de badkamer, opvallend is de vrijhangende wastafel. De nieuw ontwikkelde multi-media installatie zal iedereen aanspreken. Adria is zelf behoorlijk overtuigd van zijn nieuwe Alpina, want de serie groeit naar zeven verschillende indelingen.

Alpina 2016 Adria

www.adria-mobil.com

ADRIA-ALPINA-2016

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  H. Volder - maandag 26 februari 2018 

  L.S.,
  Mijn vraag is waar wordt de Alpina -serie gebouwd ?
  Mij is verteld, dat Kabe hier invloed in heeft?

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Henk Volder

  Beantwoorden

   Jos Mark - maandag 26 februari 2018 

   De Alpina wordt in de Adria fabriek in Novo Mesto gebouwd. Kabe is de Zweedse importeur van Adria en heeft daarmee zeker invloed op dit product. Het is in samenspraak ontwikkeld met het oog op de Scandinavische markt.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Adria, Caravans NIEUWS