Adora

Adria Adora all-in is supercompleet

Caravans

De Adria-caravans kregen voor seizoen 2020 een flinke upgrade. Ze noemen het zelf ‘all-in’, waarmee ze eigenlijk ‘supercompleet’ bedoelen. Kijk maar even mee wat er allemaal op, aan en in de Adria Adora zit.

Adria Adora oogt chique

Wij kijken in de video naar het model Adria Adora 593 UP. Hij weegt schoon aan de haak 1300 kilo. Je kunt zo’n 460 kilo aan bagage meenemen. Hij oogt chique met zijn gladde buitenbeplating en lichtmetalen wielen. Achterin bij dit model zien we een heel groot uitgevallen eilandbed. Wat verder natuurlijk opvalt is het grote panoramaraam aan de voorkant. Veel daglicht in het interieur dat daardoor erg ruimtelijk aandoet.

Onder het grote pananoramaraam de ruime rondzit. Hiervan kun je desgewenst een extra tweepersoonsbed maken. De keuken telt drie pitten en het keukenblok is smal gehouden. Dit komt ook weer de ruimte in het interieur ten goede. Erg handig voor al je keukenspul: de uitschuifbare apothekerskast. In de badkamer het toilet en een weg te kantelen fonteintje.

En dan de term ‘all-in’ bij deze Adora. Wat dacht je van een bluetooth-systeem met speakers? Lekker naar je eigen muziek luisteren in je mobiele vakantiehuis. Indirecte verlichting zorgt boven de bovenkastjes voor de juiste sfeer. De Adora heeft een insectenhordeur en meer. Kijk maar even mee naar de onderstaande video. We noemen het aan het einde allemaal op.

Naar de site van Adria.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant