Adria Action 2018: 391 PH terug

Caravans

Bij de caravans van Adria zien we voor het nieuwe seizoen naast nieuwe indelingen ook enkele “oude” indelingen terugkeren. Zo is de Action 391 PH er weer, in een 2.0 versie zou je kunnen zeggen.

Action 391 PH, langer en met panoramaraam

Doordachte details, een andere look door de grill, hij is er duidelijk op vooruit gegaan. Daarbij is hij ook 30 centimeter langer dan zijn voorganger. Dat lijkt meer door de op de dissel geplaatste gaskast. Vrolijke kleuren worden gebruikt om hem weer helemaal hip te maken. Binnen valt meteen zijn panoramavenster aan de voorkant op. Was het eerst een optie, nu is het standaard. Dat zou je een trend bij Adria kunnen noemen. Geen optionele pakketten meer maar gewoon een rijke standaarduitrusting. Niet dat er geen zaken als aluvelgen meer bij te bestellen zouden zijn natuurlijk. Dat blijft mogelijk.

Geen vier slaapplaatsen, wel een grote garage

De zithoek is om te bouwen tot bed. Boven de zithoek hangt het uittrekbare bed. Je kunt er met twee in slapen als je het uitschuift. Je kunt er ook voor kiezen om het, naast de tot bed omgebouwde zithoek, als derde slaapplaats te gebruiken door het niet uit te schuiven. Schuif je het bed uit zien wij ons niet met twee personen in de omgebouwde zithoek eronder slapen. Daarvoor is de hoogte die overblijft toch wat te krap. Voordeel van het hogere bed is wel dat je de ruimte eronder als garage voor al je bagage kunt gebruiken.
Avtive 2018 interieur
 
Met vier is het goed zitten in de 391 PH. Door het grote raam komt er veel daglicht binnen en de wit glanzende kastkleppen helpen ook mee aan een licht interieur. Verder valt op de grote Slimtower koelkast en het donker getinte tv-meubel. De wandruimte rond de tv is magnetisch en kun je als prikbord gebruiken. Leuk detail is de gas-bbq die je uit de garage schuift. De keuken binnen is voorzien van drie pitten. De badkamer heeft een eigen raam en een wegklapbare wastafel, de douche is voorzien van indirecte LED verlichting.
Active 2018 buiten koken
De 391 PH is er vanaf 18.495 euro, heeft drie slaapplaatsen en heeft een lengte van 4.10 meter. Er is ook een  391 PD met het bed achterin, deze is 4.40 meter lang en kost hetzelfde. De 361 LH is er vanaf € 17.245,- heeft twee slaapplaatsen en is 4,50 meter lang.
www.adria-mobil.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant