matrix

Nieuwe generatie Adria Matrix

Campers

Een nieuwe generatie van de Adria cross-over Matrix. De Plus en Supreme-uitvoeringen van deze campers zijn compleet opnieuw ontwikkeld.

De Matrix generatie 2021

Adria ontwikkelde de nieuwe generatie van de Matrix compleet opnieuw. Van een nieuwe achterkant tot aan een keukenblok met een terugwijkende vorm. Opvallen doet de nieuwe kap met panoramaraam boven de cabine. De camper oogt daardoor slank. De nieuw ontworpen achterkant heeft strakke smalle led-achterlichten. Die zagen we ook al bij de nieuwe Adora-caravan. De Matrix is gebouwd volgens de Comprex-opbouwmethode van Adria. De Supreme is er in het zilver, de Plus in het wit. De techniek in de Matrix is optioneel te bedienen met een smartphone. Daarvoor is er de app MACH. Daarmee kun je onder meer de verlichting, verwarming en koelkast controleren en aansturen.

Matrix

Ook interieur is nieuw

matrix

Ook het interieur is nieuw. We zien zachtere vormen die in elkaar overlopen. Je kijkt in de Matrix van voor tot achter door de camper. Dat schept ruimtelijkheid. In de zithoek staan de banken tegenover elkaar. Of je kiest voor een L-vormige bank (foto boven artikel). Daarboven hangt het hefbed. Met een bedmaat van 130 bij 200 centimeter is het groter geworden. In de keuken zien we drie gaspitten en een koelkast met 142 liter inhoud. Ook de badkamer compleet met douche werd ruimer in deze nieuwe generatie. Achterin is er keus uit enkele bedden. Hiervan maak je desgewenst een groot tweepersoonsbed. Of een queensbed.

Adria 2021

De Matrix is er in zes verschillende indelingen. Naast de Plus en Supreme is er ook een Axess-uitvoering van de Matrix. Deze heeft de Citroën Jumper als basis. In Nederland beginnen de prijzen voor de Matrix 520 ST bij 69.995 euro.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!