Coral Adria 2021

Adria 2021: nieuwe generatie Matrix en Coral

Nieuws

Adria 2021: groot nieuws volgende week. Aanstaande woensdag presenteert het merk de nieuwe generatie van het cross-overmodel Matrix en de halfintegraal Coral.

Adria 2021: nieuwe generaties

De Matrix en de Coral (foto boven artikel) zijn er in drie uitvoeringen: de Axess, de Plus en de Supreme. Die laatste twee uitvoeringen zijn behoorlijk onder handen genomen. Voor het nieuwe Adria 2021 modeljaar staat er eigenlijk een compleet nieuwe camper. Dat gaat van het Adria-design Sunroof tot aan een nieuwe achterkant met smalle led-achterlichten. Die zagen we eerder ook al bij de nieuwe Adora-caravan. Verder zien we een nieuwe dubbele bodem en een keukenblok met een terugwijkende vorm. Naar keus hebben de Matrix en Coral enkele bedden of een queensbed.

matrix
De nieuwe Matrix.

Natuurlijk zijn wij er aanstaande woensdag bij en kun je een eigen video van ons verwachten. Dan weten we ook de Nederlandse prijs. Hou onze site volgende week dus extra in de gaten voor het Adria 2021 nieuws op campergebied. Om je nog nieuwsgieriger te maken, laten we je hier alvast de eerste foto’s zien.

Naar de site van Adria.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant