Sun Living S 75 SL actiemodel

Actiemodel Sun Living S 75 SL Style halfintegraal

Campers

Sun Living is made by Adria Mobil. Kwaliteit voor een instapprijs. De halfintegraal S 75 SL Style is er tijdelijk als actiemodel. Helemaal vol rij- en wooncomfort dankzij pakketten en opties. Maar ook met een klantvoordeel van maar liefst 5300 euro.

Made by Adria

De Sun Living S 75 SL Style halfintegraal staat op de Fiat Ducato met 130 pk onder de kap. De motor is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. Dat komt het rijcomfort ten goede. En dat staat toch al op een hoog niveau dankzij zaken als Traction Control, Hill Descent Control en Cruise Control. Verder is de 75 SL voorzien van ESP inclusief hill holder, led-dagrijverlichting en mistlampen voor. Het motto: net zoveel van de reis genieten als van de bestemming.
S 75 SL Sun Living exterieur

Comfortabel

De opbouw is gemaakt van hagelbestendiger polyester conform Adria Mobil-standaard. Dus zit het ook met het wooncomfort meer dan goed. Zo heeft de kubusvormige garage – die van twee kanten bereikbaar is – een vlakke bodem. Helemaal fijn is het panoramavenster boven de cabine. Het zorgt voor meer daglicht en daardoor meer ruimtegevoel. Het Cherry Select meubeldecor doet erg chique aan met zijn Mercurius-bekleding. De langsbedden achterin zijn voorzien van koudschuimmatrassen die heerlijk liggen. In de keuken een ruime 142 liter koelkast en een oven. Dankzij de gemonteerde moderne Thule-luifel zit je buiten lekker in de schaduw. Hoogste tijd om nieuwe wegen te ontdekken. Tijd voor Sun Living.
Dinette Sun Living S 75 SL

Voordeel

De Sun Living S 75 SL Style is een camper voor het hele jaar. Hij is voorzien van een Truma Combi 6 verwarming en een slim luchtcirculatiesysteem. Hij is 7,42 meter lang, 2,32 meter breed en 2,87 meter hoog. Er zijn tot aan zes slaapplaatsen en vijf zitplaatsen met gordel. Hij weegt maximaal 3500 kilo. Tijdelijk als actiemodel voor 66.900 euro. Jouw voordeel is 5300 euro. Meer weten? Kijk in ons Campingtrend Magazine van deze maand. Of ga naar de site van Sun Living.
www.sun-living.nl
Naar het magazine
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant