Actiemodel LMC Grey Selection 150 halfintegraal

Campers

Dit actiemodel van LMC krijgt – uitgevoerd in de kleur Expedition grey – vele opties standaard mee. Lekker compleet heet dat. En ook nog eens heel voordelig. Je kunt nog uit drie pakketten kiezen om deze halfintegaal helemaal vol te hangen. 

Vol met extra’s

Hij is 6,99 meter lang, blijft onder de 3500 kilo grens en staat op een Ducato-onderstel. De Grey Selection 150 heeft plek voor vier en zit vol handige details, zoals de kapstokhaken bij de deur en de usb-stopcontacten in de slaapkamer. Ook heeft hij een flinke portie opbergruimte te bieden. Een hoogstaand comfort in combinatie met praktische functionaliteit. Het interieur kreeg een nieuw fris design. Slapen doe je op een comfortabele koudschuimmatras. Verder zien we drie pitten in de keuken, een 140 liter koelkast, airco en traploos dimbare verlichting.
LMC Grey zithoek
Maar dan zijn we er nog niet. De Grey Selection 150 heeft Garmin-navigatie, tempomat en een skyroof voor extra veel daglicht. De watertanks zijn geïsoleerd en verwarmd. Een winterharde camper dus. Niet alleen een luifel, maar een luifel met verlichting. Ook de achteruitrijcamera zit er al op. En natuurlijk biedt LMC ook op deze camper twaalf jaar dichtheidsgarantie.
LMC Grey bed

Drie pakketten

Heel compleet. Mocht je toch meer willen, dan zijn er drie pakketten. Het winterpakket heeft o.a. vloerverwarming. Het chassis-design pakket biedt zaken als alu-velgen, ASR, ESP en een multifunctioneel stuurwiel. En dan is er nog het Ready-to-go-pakket. Denk aan een 20 inch led-screen met Triple Tuner en dvd en sat.
www.lmc.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant