Nova Delight

Actiemodel Eriba Nova Delight bij de dealers

Caravans

De nieuwe Eriba Nova Delight is vanaf deze week te bewonderen bij de dealers. De Delight is een actiemodel van de populaire Nova Light. Hij komt in twee uitvoeringen beschikbaar.

Nova Delight: wendbaar en comfortabel

De Nova Delight is een lichte en wendbare caravan. Door onder meer de royale stahoogte is het een comfortabele caravan. Zijn lage gewicht maakt het mogelijk nog heel wat vakantiebagage mee te nemen. Er zijn verschillende indelingen. Hierdoor is er keus uit diverse zitgroepen en bedvarianten. Het geboden woon- en slaapcomfort voldoet aan hoge eisen. Delight staat voor ‘genot, genieten en genoegen’. Maar net zo goed ook voor ‘verheugd, enthousiasme of blij maken’. Deze nieuwe caravan doet zijn naam kortom eer aan.

Nova Delight 442
De Nova Delight 442.

Rijke uitrusting

De Eriba Nova Delight is een actiemodel van de Nova Light. Hij krijgt daarom een rijke uitrusting mee. Zo heeft hij o.a. vloerverwarming. Er zit standaard een 1500 kilo-as onder. De Delight staat op lichtmetalen velgen. De zijwanden zijn uitgevoerd in Crystal-zilver. Verder zien we nog een hordeur en grote steunvoeten. De comfortbekledingsstof heet ‘Pico’. De dissel is voorzien van een kunststof afdekking. De Delight valt tevens op door zijn designbestickering. Al deze extra’s worden aangeboden voor een scherpe prijs.

Nova Delight

Actieprijs

De Nova Delight is gebouwd volgens de beproefde PUAL-bouwtechniek. De opbouw is aerodynamisch van vorm. Dat scheelt in het brandstofverbruik. De Delight komt beschikbaar als 442 en 465. De eerste heeft een Frans bed. De tweede enkele bedden. De prijs is ondanks de zeer uitgebreide uitrusting uiterst scherp. De twee modellen hebben een actieprijs van 23.990 euro. Bij de 442 krijgt de klant een voordeel van 3.205 euro. Bij de 465 is dat 3.005 euro. Gaat dat zien bij de dealers!

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant