Across Car Luxor 495 DS

Across Car: caravan met opklapbed

Caravans

Het is even terug in de tijd: het opklapbed. Wie kent het nog? Maar een opklapbed in een caravan is volgens de Spaanse caravanbouwer Across Car dan weer heel modern.

Across Car Luxor in twee uitvoeringen

Het Spaanse caravan- en campermerk Across Car heeft meteen twee uitvoeringen voorzien van een opklapbed. De Luxor 495 LMA en Luxor 495 DS (foto boven artikel). Beide gebouwd voor tot vier personen, even lang en met dezelfde standaarduitrusting. Wel ieder met een eigen indeling. De eerste heeft achterin over de volle breedte een badkamer. De tweede heeft op die plek een queensbed in lengterichting. De bedmaat is 133 bij 190 centimeter.

Across Car
Het bed klapt uit de kast aan de rechterkant.

Rondzit is tweepersoonsbed

Voor het interieur is een lichte houttint gebruikt. Voorin hebben beide indelingen een ruime rondzit. Die staat rond een elektrisch te bedienen tafel. Laat hem zakken en je hebt nog een tweepersoonsbed met een bedmaat van 120 bij 204 centimeter. Bij de 495 LMA is tegenover de deur de badkamer met separate douche te vinden. Ernaast de koelkast met een inhoud van 90 liter. Naast de deur de keuken. Optioneel uit te breiden met een magnetron en een oven.

Across Car Luxor
Across Car Luxor 495 LMA

Opklapbed uit de kast

Het bed klap je overdag – als je het niet nodig hebt – zo de kast in. Wat blijft is het voeteneinde tegen de wand. Dat is dan een extra bank. En er blijft een opbergkist staan. Daarop leunt de voet van het bed. Hierin kun je bijvoorbeeld je dekbed en kussens kwijt. Nadeel: het opgeklapte bed staat voor het raam. De Across Luxor is standaard goed uitgerust. We noemen de led-verlichting, de stevige uitdraaisteunen en de ALKO AKS 3004 stabilisatiekoppeling.

Across Car 495 LMA
Luxor 495 LMA

Het leeggewicht van de Across Luxor is 950 kilo. Maximaal toelaatbaar gewicht is 1350 kilo. Hij is 577 centimeter lang, 236 breed en 252 hoog. Prijzen vanaf 20.100 euro.

Naar de site van Across Car.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant