Across campers

Across Campers op maat

Campers

Nederland is sinds kort een uniek campermerk rijker: Across Campers. Deze campers worden helemaal naar wens van de koper aangepast. Bovendien hebben ze een laag eigen gewicht én een ruim laadvermogen. En je mag ze gewoon met een rijbewijs B besturen.

Across: lichtgewicht op maat

Across Campers zijn sinds dit jaar nieuw in Nederland. De koper kan zijn wensen voorafgaand aan de bouw kenbaar maken. Wil je bijvoorbeeld een ruimere keuken of juist een kleinere. Een grote douche of misschien juist geen douche. Bedden in de lengte of breedte. Het is allemaal mogelijk. En dat allemaal in een uiterst betaalbare prijsklasse. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo zijn het dak en de zijwanden uit één stuk vervaardigd, wat lekkage voorkomt. De vloer is van geïsoleerd polyester. En de camper is licht qua gewicht in zijn klasse, wat veel ‘meeneemkilo’s’ biedt met een B-rijbewijs.
Kortom, een onderscheidend merk waarvan Como Campers in Nijkerk sinds dit jaar de importeur is. En om het nog persoonlijker te maken kun je de fabriek in Spanje bezoeken om te kijken hoe jouw camper wordt gemaakt. Ga voor meer informatie naar onderstaande site.
www.comocampers.nl

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant