Alu-Line

Achteraf te monteren hefbed van Alu-Line

Accessoires

Spijt dat je geen hefbed in je camper of caravan hebt omdat twee extra slaapplaatsen eigenlijk toch wel van pas komen? Dan heeft het Duitse Alu-Line een mooie oplossing.

Compacte constructie Alu-Line

Het bedrijf heeft sinds kort een achteraf te monteren hefbed in zijn assortiment. Het bed hangt aan twee compacte vierkante aluminium wandhouders. Daarin zit het complete mechaniek weggewerkt. Aan het bed zelf zitten alleen de kabels waarmee het omhoog en omlaag gaat. Daardoor kan de klant zelf kiezen welk bed hij wil. Materiaal en vorm kun je zelf bepalen. Er zit geen motor, snoer of schakelaar aan het bed vast.

Schroeven in de zijwand

De houders zitten met schroeven vast in de zijwand. Dat staat garant voor een snelle en eenvoudige montage. Het bed is te bedienen via een daartoe aangebrachte schakelaar of via het bestaande besturingssysteem van de camper of caravan. De hoogste en laagste positie is vrij in te stellen. Het bed is in elke positie vol belastbaar. De wandhouders zijn er in verschillende lengtes: van 80 centimeter tot aan 1,40 meter. Ze kunnen het bed in een hoogte verstellen van 80 centimeter tot 1,60 meter. De prijs van het bed is nog niet bekend.

Naar de site van Alu-Line.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant