90 jaar Dethleffs, jubileumcaravan Aero

Caravans

Dethleffs is een van de oudste caravanfabrieken van Europa. In 2021 bestaat Dethleffs 90 jaar. Dat wordt groots gevierd met een nieuwe caravanserie die uiteraard extra rijk is uitgerust: de Dethleffs Aero. Die naam is niet nieuw. Een kleine tien jaar geleden presenteerde Dethleffs al een zeer gestroomlijnde caravan onder deze naam. Destijds was dit een zeer gewaagd ontwerp.

Dethleffs Aero: het beste van twee werelden

Dit keer geen vooruitstrevende buitendesigns waar voortentenbouwers moeite mee hebben, maar eerder een samenvatting van ontwikkelingen die we eerder bij het populaire merk zagen. De buitenkant houdt het midden tussen de c’go en de Camper-series waartussen dit model ook een plekje in de rijen vindt. Binnen heeft Dethleffs uitgepakt met stijlelementen uit de twee jaar geleden geïntroduceerde en ultralichte Coco. Met name de bovenkasten lijken zo uit de Coco te komen. Ook qua kleurstelling binnen zien we lichtgrijs, groene en gele tinten en een licht houtdecor dat de wagen een lekker fris uiterlijk geeft.

Dethleffs Aero 510ER

Tussen c’go en Camper

De positionering van het model bevindt zich tussen de c’go en de Camper. Er zijn vijf modellen gepland en alle Aero’s hebben standaard het 90-Jahre pakket.

Dethleffs Aero-indelingen

Extra rijk uitgerust

Natuurlijk is de Dethleffs Aero extra rijk uitgerust. Zo zien we standaard een brede toegangsdeur, gladde beplating, lichtmetalen wielen en een groot bagageluik onder het bed. Maar ook een disselafdekking, voorraam, hordeur en een extra midi-Heki ontbreken niet. Het prijsvoordeel is zo’n 3200 euro.

Dethleffs Aero 510ER

Technische informatie: Dethleffs Aero (2021)

Aantal modellen: 5
Lengte/breedte: 6,34-7,54/2,30 meter
Toelaatbaar totaalgewicht: Afhankelijk van indeling
Prijzen: vanaf ca. 19.500 euro

Meer weten? Informeer bij je dealer of ga naar www.dethleffs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant