ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 740 LXL, de complete Kabe halfintegraal
740 LXL, de complete Kabe halfintegraal
Campers

740 LXL, de complete Kabe halfintegraal

  1. 30 april 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Een camper van Kabe, dat is kwaliteit uit Zweden. Of je nu je zwembroek of je ski’s inpakt, hij is het hele jaar te gebruiken. Er is keus uit drie halfintegralen en één integraal. We bekijken vandaag de 740 LXL halfintegraal.

Een camper van Kabe

Kabe, dan denk je misschien alleen aan caravans. Dat is jammer. Want hun campers zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Er worden er zo’n 400 per jaar gebouwd in de 12.000 m2 grote fabriek die nog steeds in Småland staat. Kwaliteit, veiligheid, vorm en functie staan bovenaan. Strenge kwaliteitscontroles en een duidelijke kwaliteitsfilosofie. Terug te vinden in alle details als isolatie, ventilatie, verwarmingssysteem, ramen en de constructie van de meubels. Reken de standaarduitrusting mee in de prijs en zie hoeveel waar je voor je geld krijgt. Dat is Kabe.

Kabe Travel Master

De campers van Kabe die in Nederland worden verkocht zijn van het type Travel Master. Je zou het de instapserie kunnen noemen, maar daarmee doe je hem eigenlijk tekort. Je ziet het namelijk alleen aan de prijs, niet aan de camper. Hij is standaard voorzien van heel veel comfort, waar je in alle seizoenen optimaal van kunt genieten. De kwaliteit is hoog, net zo hoog als de betrouwbaarheid. De verschillende modellen zitten vol met slimme oplossingen. De Travel Master heeft een iets kortere uitrustingslijst en er zijn minder opties te kiezen. Daardoor kan Kabe hem goedkoper bouwen en dat prijsverschil is in het voordeel van de klant.

740 lxl

740 LXL

De Kabe Travelmaster 740 LXL is een halfintegraal met een lengte van 7,40 meter. Hij is 2,41 meter breed en 2,80 meter hoog. De LXL heeft vier slaapplaatsen. Achterin vinden we het Franse bed met daarnaast de douche en het toilet. Ook de dinette kan tot slaapplaats worden omgebouwd. De bedmaten zijn 92 x 131/110 en 215 x 117/58 centimeter. Voor het stof in het interieur is er keus uit de dessins Denver en Edmonton. De stahoogte in de camper bedraagt een aangename 1,96 meter.

De LXL is standaard voorzien van zaken als een brandmelder, de Alde Compact 3020 centrale verwarming, automatische vloerverwarming, ergonomische zitkussens en een winterbestendig watersysteem. Een hordeur ontbreekt niet en de centrale vergrendeling werkt ook op de deur van het woongedeelte. De verlichting is LED en boven de keuken zit een ventilator. Onder de kap de 2,3 liter Fiat diesel met 130 pk. Met een leeggewicht van 2950 kilo en een maximaal gewicht van 3500 kilo heb je een laadvermogen van 550 kilo.

Smart D

De 740 LXL is, net als alle campers van Kabe, uitgerust met het Kabe Smart D-systeem. Dat zorgt voor de verbinding en aansturing van al de apparatuur in de camper. Van het elektrisch omhoog of omlaag laten van het hefbed tot aan het instellen van de gewenste temperatuur in je koelkast. Je doet het met je afstandsbediening vanuit je luie stoel. Maar ook de bediening van de verwarming en de airco, of de verlichting zowel binnen als buiten. Verder kun je er heel gemakkelijk zaken mee controleren als het spanningsniveau van je accu.

Naast de halfintegraal 740 LXL met Frans bed is er ook nog een 740 LGB met enkele bedden achterin en een 740 T. Die laatste heeft achter de enkele bedden over de gehele breedte de badkamer. De enige integraal is de i740 LGB. Bij twee Nederlandse Kabe camperdealers ben je van harte welkom om de 740 LXL (prijs rond de 111.000 euro) en natuurlijk ook de andere campers van Kabe te gaan bekijken. Camper en Caravancenter Cor van den Oever in Herpen en Eurotrek Campers in Coevorden.

www.kabe.nl

740 lxl slaapkamer

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS