650 VB Activa One is flexibel

Campers

De eind vorig jaar geïntroduceerde alkoofserie Activa One van Eura Mobil bestaat inmiddels uit drie verschillende modellen. De toevoeging One verwijst naar de eerder vernieuwde en succesvolle halfintegraal Profila One van deze camperbouwer. Sterk punt is dat de camper met B rijbewijs te rijden is en toch een flink laadvermogen heeft. Wel zo fijn dat je in een familiecamper flink wat bagage mag meenemen en niet over de 3500 kilo grens gaat. De alkoofcamper Activa One 650 VB heeft achterin een stapelbed  met drie verdiepingen, waarvan je het optionele derde in een handomdraai eruit haalt en het tweede eenvoudigweg omhoog kunt klappen. Daarmee ontstaat een zee van ruimte die je kunt vullen met wat je maar wilt. De 6.44 meter lange VB heeft vijf vaste bedden en is daarmee de ultieme familiecamper.
650 VB interieur

650 VB: ruim en populair bij verhuurders

650 VBDeze flexibiliteit maakt de 650 VB erg flexibel wat betreft de indeling. Dit zorgt er ook voor dat het geliefd is bij verhuurders. De klassieke zitgroep in het midden biedt plaats aan vier personen, de wastafel is gesitueerd in de doucheruimte. Daar tegenover de keuken met een koelkast met 140 liter inhoud, ruime hangkast eveneens in familie-afmetingen. Veel bagage past ook in de 37 centimeter hoge dubbele bodem. Hij maakt de 650 VB bovendien flink wintervast. Knap is ook dat het gewicht ruim onder de 3500 kilo is gehouden. De Activa One 650 VB weegt rijklaar 2850 kilo en heeft daarmee een laadvermogen van een mooie 650 kilo. De bagage van een groot gezin kan zonder problemen meegenomen worden. Dit lage gewicht is het gevolg van een bouwwijze die uit de luchtvaart komt en waarbij verlijmen het toverwoord is. Houtvrij, geen koude bruggen, volledige isolatie en hagelbestendige GFK maken het plaatje compleet.

De Active One serie is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: de 630 LS, 650 VB en de 690 HB. De serie is leverbaar vanaf € 62.950,-.
www.euramobil.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant