ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 61ste editie Vakantiesalon Brussel
61ste editie Vakantiesalon Brussel
Beurzen

61ste editie Vakantiesalon Brussel

  1. 4 februari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De 61ste editie van de grootste toerismebeurs van België heeft een aantal thema’s. Carnaval is daar één van. De Vakantiesalon in Brussel is van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Carnaval en meer

Kleurrijke verkleedpartijen en folkloristische muziek; carnaval is een feest van overal ter wereld. Iedereen kan er aan meedoen en er van genieten. De Vakantiesalon brengt je alvast in de juiste stemming. Een ander thema tijdens de beurs is ‘zon, zee, lucht en natuur’. De vier natuurelementen krijgen aandacht en helpen je ontdekken waar de volgende reis naartoe gaat. Ook centraal staan de kids-, family- en groepsreizen. Op safari of een bungalow? Luxe of basic? Keuzes maken staat aan het begin van elke reis. Onder de kop Travel Tomorrow zien we virtual reality, drones, tijdscapsules, vliegende auto’s, hotelrecepties met digitale robots en apps die helpen. Wat staat ons de komende jaren te wachten in de reismarkt?

Vakantiesaon 2019

Praktische info

Bestel via onderstaande site je ticket online voor 5 euro (aan de kassa betaal je 10 euro). Kinderen tot 12 jaar mogen – onder begeleiding van een volwassene – gratis naar binnen.
Adres: Belgiëplein 1 – 1020 Brussel
Op de Ring neem je afrit 7a  en volg je de bordjes EXPO. Er is voldoende parkeergelegenheid op parking C.
Via de voetgangersbrug wandel je zo de beurs binnen. Parkeren kost 10 euro.

Lees voordat je naar Brussel gaat ook even dit artikel!

www.vakantiesalon.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS