50ste vakantiebeurs

50ste Vakantiebeurs ook voor kinderen

Beurzen

Natuurlijk is er op de 50ste Vakantiebeurs – 16 tot 19 januari 2020 in Utrecht – aan de kinderen gedacht. Je kunt er zeilen, een kidsroute volgen, een klimmuur bedwingen, je overgeven aan virtual reality en meer.

50ste Vakantiebeurs: op avontuur

Vakantie vier je samen. Dus heb je ook samen de voorpret. Waar gaan we naartoe? Het antwoord is te vinden op de 50ste Vakantiebeurs. Een uniek uitje voor het hele gezin. Duik in een duiktank, volg zeillessen in een enorme waterbak, ga kajakken of suppen. De jonge watersportliefhebbers en waterratten vermaken zich opperbest.

Ga op ontdekkingstocht via de kidsroute. Neem plaats in het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond – met uitzicht over ‘heel Zuid-Europa’. Ga abseilen in de ‘Kamperen aan de Kust’-zone. Of bedwing een acht meter hoge klimmuur. Er valt voor de kinderen heel wat te beleven op de 50ste Vakantiebeurs.

50ste vakantiebeurs

Volop virtueel vertier

Wat dacht je van virtueel wandelen door New York, zwemmen met haaien, wandelen door de jungle en op safari gaan? Het kan in het Virtual Reality Straatje. Je bedwingt zelfs per boot de Grand Canyon. In een achtbaan raas je door de jungle, door piramides en een verlaten goudmijn in de Amerikaanse woestijn. Reisaanbieder TUI installeert een heuse escaperoom. En dan is er ook nog de Vakantiebeurs Kids Club. Op alle dagen kun je hier knutselen of dansen in de minidisco.

Vakantiebeurs Kidsclub.

Jubileumeditie

Speciaal voor deze 50ste Vakantiebeurs staat onder meer tussen hal 7 en hal 12 een festivaltent waar 50 jaar Vakantiebeurs wordt gevierd in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfu-show, sambadansers en een travelpubquiz.

Naar de site van de Vakantiebeurs.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant