Gepimpte caravan weekend 2019

4e Gepimpte Caravan Weekend is uitverkocht

Caravans

De inmiddels vierde editie van het Gepimpte Caravan Weekend vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk en is helemaal uitverkocht. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei is iedereen met een gepimpte caravan, camper, vouwwagen, tent of badkuip hier te vinden.

Ei met spek

Zowel op het chillveld – voor alleen bezoekers – als op het pimpveld, voor hen die hun werk willen laten zien, is niet één plekje meer vrij. Uitgangspunt was dan ook ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Het eerste veld stond begin februari al vol. Kijken kan natuurlijk nog wel. Op zaterdag 18 mei mag je van 11.00 tot 17.00 uur ongegeneerd gluren bij de buren op het pimpveld. Daar vinden ook de activiteiten plaats. Gezellig met elkaar eten hoort er – na alle positieve reacties op de pizza en bbq van vorig jaar – in ieder geval ook dit jaar weer bij.
Pimpfestival 2019
De gelukkigen die een plek hebben bemachtigd, gaan in ieder geval genieten. Camping Klein Oisterwijk is groot fan van buiten koken. Op de vrijdagavond worden er driepoten opgesteld met boven het vuur grote soeppannen voor een heerlijke maaltijdsoep en knapperig vers brood. Op zaterdag kunnen de gasten hun eigen burger pimpen. De camping zorgt op zaterdag ook voor een ontbijt. Op zondag maakt iedereen zelf ei met spek. Het weekend duurt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2019.
www.pimpfestival.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!