ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 4 nieuwe Ventura Air tenten
4 nieuwe Ventura Air tenten
Tent

4 nieuwe Ventura Air tenten

  1. 13 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Het seizoen voor 2018 wordt met een compleet nieuwe serie opblaastenten van Ventura Air ingeluid. In de tenten van Ventura Air zijn de beste opblaastenttechnieken met de bekende materialen van Isabella gecombineerd.

Ventura Advanced Air System

Dankzij de eenvoudige constructie en het Advanced Air System zijn alle tenten zeer eenvoudig op te zetten en af te breken. De Ventura Air-collectie bestaat uit ruime reistenten voor het hele gezin en compacte en eenvoudige deeltenten voor zowel caravans als campers. Bekijk de Ventura Air bij de kampeerwinkels in het hele land vanaf eind maart 2018.  Je kunt nu al wel al een Ventura Air-opblaastent reserveren.

Ventura Air Simplex

Dankzij het lichte en ruime gevoel is de Simplex een fantastische reistent voor outdooravonturen op de camping. Dankzij de verstelbare hoogte is de Ventura Air Simplex eigenlijk voor elk denkbaar outdooravontuur geschikt. De lichtpanelen in het dak, de slaapcabine en de mogelijkheid voor een zonneluifel zijn slechts een paar voorbeelden van de fantastische functies die de Simplex zo uniek maken. Dankzij het kuipzeil, de ingenaaide gordijnen en de eenvoudig op te zetten tent ben je met een Simplex altijd klaar om op vakantie te gaan. Je beschikt over de ideale, kleine basis als u met de Ventura Air Simplex reist.

Hoogte 1 past op voertuigen tussen de 180 en 220 centimeter. Hoogte 2 past op voertuigen tussen de 230 en 265 centimeter. Diepte 350, breedte 320 centimeter. Gewicht 29,4 kilo. Uitritsbaar front, twee achterdeuren met muggengaas, Advanced Air System, verstelbare hoogte, kuipzeil, slaapcabine in ademend materiaal met muggengaas, ingenaaide gordijnen, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, grondzeil mogelijk in verbindingsstuk, dubbele pees, dubbele luchtpomp, voorbereid voor zonneluifel. Montage Simplex Sun-zonneluifel, peesadapter voor (bus) camper Leverbaar eind maart 2018 (foto boven het artikel).

Ventura Air Cito 350

Elegante en gebogen voortent met uitstekende lichtinval en uitbreiding.

Grote ramen en dubbele lichtpanelen in het dak, daardoor erg licht en ruimtelijk interieur. Een veilige en betrouwbare reisgenoot. Goede pasvorm aan de caravan dankzij uniek systeem. Past aan caravans en aan campers. De veranda optie zorgt voor extra mogelijkheden. De los verkochte Air-aanbouw past perfect aan de Cito en hiermee maak je extra slaapruimte voor gasten of kinderen.  Een extra luchtslang voorkomt het tochten vanonder de caravan.

Diepte 260, breedte 350 centimter, gewicht 30 kilo. Dubbele lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstokken, Draught Stopper-luchtbuis, Advanced Air System, verandastangen, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, extra luchtbuizen voor sterker dak, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken. De Air-aanbouw kan aan beide kanten worden bevestigd, waterbestendige aluminium stokken, kuipzeil, te monteren aan de tent, binnenhemel. Leverbaar eind maart 2018.

Trinus 400

Reizen met lucht is eenvoudig, ruim en snel met een Trinus 400.

Dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Trinus 400 de ideale reistent voor het hele gezin. De voortent kan aan beide kanten op verschillende manieren worden uitgebreid met de Ventura Air Annex. Dankzij de bekende materialen van Isabella en unieke functies zijn de beste outdooravonturen gegarandeerd. Met de Draught Stopper-luchtbuis wordt de voortent probleemloos met de caravan verbonden en het kleine afdak geeft de Trinus 400 een heel ruime uitstraling. Dankzij steunstangen en het Advanced Air-systeem is de Ventura Air Trinus 400 een zeer stabiele en betrouwbare reisgenoot.

Diepte 260,  breedte 400 centimeter. Gewicht 32,6 kilo. Lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstangen, Draught Stopper met luchtbuis, Advanced Air System, verandastokken, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken, glasvezelstok afdak, voorbereid voor zonneluifel. De Air-aanbouw kan aan beide kanten worden bevestigd, kuipzeil, te monteren aan de tent, binnenhemel. Leverbaar vanaf eind maart 2018.

Vivo

Compacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen.

Dankzij de elegante en eenvoudige vorm is de Vivo de ideale keuze voor korte outdoorvakanties. De Vivo is zeer eenvoudig op te zetten en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel om schaduw te creëren. De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan en dankzij de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven. Dankzij de ingenaaide gordijnen, de brede open voor- en zijkanten en de eenvoudig op te zetten tent ben je met een Vivo Air-voortent altijd klaar om op vakantie te gaan. Dankzij de eenvoudige constructie, vorm en coole look is reizen met een Vivo leuk en prettig. De Vivo is leverbaar in 2 maten. De Vivo met een blauwe markering is voor caravans met een maximale hoogte van 255 centimeter en de Vivo met de oranje markering is voor een kampeerbus of camper met een hoogte van maximaal 270-290 centimeter.

Diepte 260, breedte 300 centimeter. Gewicht 22,4 kilo. Uitritsbaar front, zijdeuren/raam met muggengaas, ingenaaide gordijnen en de mogelijkheid om het hele front opzij te rollen, Advanced Air System, Draught Stopper met lucht tegen de caravan, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, extra grondzeil (apart te koop), dubbele pees, dubbele luchtpomp, grote petluifel (50 cm). Kuipzeil, te monteren aan de tent. Eveneens leverbaareind maart 2018.

Dit weekend zijn de tenten nog te zien in Utrecht op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

www.ventura-camping.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS