ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 3e Campingtrend Live-event
Nieuws

3e Campingtrend Live-event

  1. 29 mei 2018, 19:44
  2. 0 Reacties

Voor de derde dinsdag op rij heb je kunnen kijken naar ons Live-event. Klokslag 19.00 uur op onze Facebook pagina. Alle nieuws, mooie prijzen te winnen en de mogelijkheid om live te reageren of je vraag te stellen.

Thema vouwwagen

Deze keer kwamen we vanaf Camping Holmernhof Dreiquellenbad in Bad Griesbach. Een kuurcamping die we meteen in een filmpje aan je voorstellen. In deze aflevering kon je de Triplight winnen. Het handige lampje van Isabella. Hiervoor moest je ons laten weten wat jouw grootste ergernis is op de camping.

Thema in deze aflevering: de vouwwagen, oftewel de tenttrailer. We lieten de Fat Freddy II zien van Campooz met cabriodak en nog meer slimme oplossingen. Met 3 minuten opzettijd wereldrecordhouder. Prijs 7285 euro. De Alpenkreuzer Trailer Lodge Limited Edition heeft alles. Er worden er maar 30 van gemaakt. Hij is voor twee personen. Binnen 10 minuten staat je huisje. Hij kost 7995 euro. Ook de Camp-let van Isabella, vanaf 5100 euro, kwam voorbij en de oer-hollandse Holtkamper. Met 20.000 euro iets duurder. Maar dan heb je ook wat. Hij zet zich bijvoorbeeld helemaal zelf op. Of breekt zich ook weer zelf af.

Met de Jetboil heb je alles bij je om te kunnen koken. Toch neemt het heel weinig ruimte in beslag in bijvoorbeeld je rugzak. Dick liet het zien. Inclusief opvouwbare pannen. Een handige prullenbak kwam voorbij. En het kon niet uitblijven met zijn achternaam, Dick liet ons zien welke haring in welke grond gebruikt kan worden.

Heb je ons Live-event gemist? Kijk het dan hier terug.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws, Video NIEUWS