Luchtbed retrobusje

3 x zomerse opblaasfiguren: even wegdromen

Accessoires

Het voorjaar komt steeds dichterbij en daarmee ook het kampeerseizoen! Het weer werkt nog niet echt mee, maar dat maakt het des te fijner om alvast een zomers opblaasartikel voor in het campingzwembad of in zee uit te zoeken. Met deze drie kan je zéker voor de dag komen.

Eén ding is zeker: van deze gigantische badeend van Bestway worden de meeste mensen vrolijk. En dan kan je er ook nog eens lekker op relaxen in het zwembad. Deze gele kanjer is gemaakt van hoogwaardig vinyl dat een dikte van 0,32 mm heeft. Hij is 160 cm lang, 143 cm breed en 97 cm hoog en belastbaar tot 90 kilo.

Badeend luchtbed

De XL badeend is uitgerust met twee handvatten en een bekerhouder. Een reparatiesetje wordt meegeleverd. Voor 21,90 euro neem jij deze gele vrolijkerd mee op vakantie. Via onderstaande link kan je hem bestellen.
Bekijk op Bol.com.

Samen chillen

Vind je het maar saai om in je eentje op het water te chillen? Kies dan voor dit drijvende eiland waar je gezellig met z’n tweetjes in kunt liggen. De Rapid Rider II is gemaakt van stevig vinyl en heeft een afmeting van 251 x 132 cm. Dankzij de netbodem kun je lekker afkoelen.

Rapid rider II

Verder is de Rapid Rider II voorzien van twee handvatten en twee bekerhouders. Het eiland is belastbaar tot een gewicht van 180 kilo. Kan je niet wachten om samen op het water te relaxen? Bestel dit drijvende eiland dan voor 54,95 euro via onderstaande link.
Bekijk op Bol.com

Retro kampeerbusje

Dit luchtbed van het merk Retr-Oh! is voor de echte kampeerfans, al zullen zelfs niet-kampeerders hem cool vinden. Dat kan ook niet anders, want kijk eens wat een plaatje dit luchtbed in de vorm van een retro kampeerbusje is!

Kampeerbusje luchtbed

Hij heeft een afmeting van 150x90x150cm en kan tot 80 kilo dragen. Zie jij jezelf hierop al in het zwembad dobberen? Bestel hem dan via onderstaande link voor 23,70 euro.
Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant