220XL Dare2b daktent

220XL daktent: voor wie ruimte wil

Tent

De vierpersoons daktent 220XL is de grootste daktent van Dare To Be Different. Het is de robuuste grote broer van de 140CL. De vloeroppervlakte is 220 bij 230 centimeter.

220 XL: 2 ladders, ruime luifel

Wat meteen opvalt aan de 220XL zijn de twee ingangen en dus ook twee ladders. Er zit een ruime luifel boven de twee ingangen. Daardoor is het mogelijk om er een ondertent aan te ritsen. Dat geeft extra privacy. Maar ook zonder ondertent kan de ingang dankzij de luifel open blijven en heb je geen inkijk.

220xl dare2b
Een bed van 230 cm lengte in de 220XL.

De 220XL is voorzien van een dubbeldaksysteem. Dit zorgt voor een extra isolatielaag bovenop het oorspronkelijke dak. Lekker koel als het heet is en minder warmteverlies tijdens koudere nachten. Ventilatieopeningen en ramen die ook tijdens een regenbui open kunnen blijven zorgen voor een goede ventilatie in de tent. De matras in de tent is zes centimeter dik en heeft een lengte van 230 centimeter. Daarmee is dit ook voor lange mensen een prima tent.

De 220XL daktent van Dare To Be Different weegt 75 kilo en kost 2850 euro. Je krijgt er twee jaar garantie op. Kijk voor alle specificaties, beschikbare accessoires en de andere modellen op de site van Dare To Be Different.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant