ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 15e Texel Culinair, 14-16 september
15e Texel Culinair, 14-16 september
Uit tips

15e Texel Culinair, 14-16 september

  1. 10 september 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

Het evenement waarop culinair Texel zich wil presenteren. Exclusieve gerechtjes bereid met producten van het eiland. Kwaliteit en gezelligheid in het centrum van De Koog. Voor de 15de keer dit jaar, dus het thema is ‘feest’!

Groots met lokale gezelligheid

Het thema zie je terug in de gerechtjes, al zijn de deelnemers vrij in hun interpretatie ervan. Live muziek, een goed glas wijn of bier, proeven van lamsvlees tot kokkels. Een groots evenement met lokale gezelligheid. Ze verwachten er rond de 15.000 bezoekers over drie dagen. De Meisjes met Smaak doen hun naam eer aan. Om de 15de editie van Texel Culinair te vieren, delen zij – tijdens de openingsuren op vrijdag en zaterdag – champagne en kaviaar uit aan de gasten. Later op de avond zullen zij de gerechten van de deelnemers op straat aan de man/vrouw brengen. Een jury test ondertussen alle gerechtjes en maakt aan het einde bekend welk gerecht een prijs krijgt.

Met de camper of caravan naar Texel Culinair? Bekijk dan hier de kampeermogelijkheden op Texel. Op vrijdag en zaterdag ben je tussen 15.00 en 23.00 uur welkom. Op zondag duurt het van 13.30 tot 18.00 uur. Lees op onderstaande site alles over Texel Culinair 2018.

www.texelculinair.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Onderweg, Uit tips NIEUWS