Eriba

1500 euro voordeel bij Eriba

Caravans

Een nieuwe Eriba caravan is nu dichterbij dan je denkt. Koop voor 31 mei de caravan van jouw keuze en je krijgt óf 1500 euro extra terug voor je inruilcaravan óf (bij geen inruil) voor datzelfde bedrag aan accessoires. Helemaal gratis!

Nog deze zomer op pad met je eigen Eriba

Deze actie is geldig op alle bij de dealers staande Eriba caravans. Dat wordt dus nog moeilijk kiezen. De Feeling, de Exciting, de Living en de Nova zijn er in verschillende uitvoeringen. Keus te over. Kijk op de site van Eriba voor de actievoorwaarden. Alle dealers doen aan deze actie mee, dus er is er vast wel een bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook een stukje rijden om de dealer te bezoeken die net de uitvoering heeft staan waar jij interesse in hebt.
Kies je voor de Living, compact en vier tot zeven slaapplaatsen? Of val je voor de Feeling, met zijn aparte hefdak? Dan zijn er ook nog de ruime Exciting en de Nova in diverse uitvoeringen. Als Light, GL, SL en S. De keuze is reuze en het voordeel dat je kunt scoren ook. In het aprilnummer van ons gratis digitale Campingtrend Magazine stellen we de genoemde modellen aan je voor.
Zoek hier je dealer

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen