ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home 100 Camperplaatsen Maastricht
100 Camperplaatsen Maastricht
Nieuws

100 Camperplaatsen Maastricht

 1. 26 mei 2015, 0:00
 2. 8 Reacties

Op woensdag 17 juni, zo was oorspronkelijk de bedoeling, zou de nieuwe camperplaats in Maastricht open gegaan. Door diverse omstandigheden is de opening echter tot twee maal toe uitgesteld. Vandaag (5-8-2015) kregen we de mail dat de camperplaats per aanstaande zaterdag 8 augustus definitief open gaat.

Met 100 plekken één van de grootsten van Nederland en zeker de grootste van Zuid-Limburg. De plaatsen liggen aan de Boscherweg, de weg richting België, op 3,2 kilometer van de Maastrichtse markt. Loop of fiets je richting de stad dan kom je via de Boschstraat vanzelf uit op de markt.

De nieuwe camperplaats van Camperplaats Nederland ligt aan de Maas. Je staat aan het water met uitzicht op het kerkdorp Borgharen en het kasteel van Borgharen aan de overkant van het water. Met 3,2 kilometer sta je op de markt in het centrum van Maastricht. Te voet en met de fiets prima te doen. Busverbinding: De bussen van het Belgische vervoersbedrijf “De Lijn”, witte bussen met gele strepen, lijn 45, ieder uur tot voor de deur tussen 7.00 en 21.00 uur.
Zo kunnen eindelijk weer campers terecht in deze mooie stad, die een bezoek meer dan waard is. Sinds het sluiten van camping de Dousberg in 2007 was dat niet meer mogelijk.

Camperplaats Maastricht

De camperplaats is een short-stay overnachtingsplaats (waarmee ze bedoelen dat je er niet weken lang moet gaan staan) met alle faciliteiten. De sta-plaatsen zijn ruim, er is een sanitair-station om tanks en chemisch toilet te legen. Er is ook een watertappunt. Een groot deel van de plaatsen zijn voorzien van stroom. Er is een slagboom waarvoor je bij aanmelding een code krijgt. De plaatsen zijn 50m2, voor en plek zonder stroom is de prijs 17 euro per dag, met stroom is dat 18,50 euro. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De camperplaats in Maastricht is het gehele jaar geopend.

Betalen gaat middels een simpele betaalautomaat ter plekke.

Adres Camperplaats Maastricht:

Boscherweg 35
6291 ND
Maastricht

Latitude: 50.872864000000
Longitude: 5.680539000000

www.camperplaatsnederland.nl

info@camperplaatsnederland.nl

Logo Camperplaats Nederland

Markt-Maastricht

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Mariët Leblanc - woensdag 27 mei 2015 

  Is dit dezelfde camperplaats als die bij de jachthaven waar over geschreven is?

  Beantwoorden

  Luc Schaepkens - woensdag 27 mei 2015 

  Nee, de plaatsen bij de jachthaven liggen aan de andere kant van Maastricht (richting Eijsden, aan de Hoge Weerd) én aan de andere kant van de Maas (Maastricht Marina). Deze camperplaats is nieuw en ligt richting het Belgische Smeermaas.

  Beantwoorden

  J.klerkx - dinsdag 09 juni 2015 

  u kunt ook op onze camping terecht! Busverbinding voor de deur lijn 51 ieder half uur naar centrum Maastricht ! 10 km V.h. Centrum Maastricht en op loopafstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Tot ziens

  Beantwoorden

  Pappelendam - vrijdag 12 juni 2015 

  Is deze camperplaatsen nu open. Zo nee, waar is het wachten op?

  Beantwoorden

  Luc Schaepkens - vrijdag 12 juni 2015 

  Het wachten was op de uitspraak van de rechter inzake een kort geding aangespannen door omwonenden. Die is er nu en is positief uitgevallen. De werkzaamheden hebben hierdoor echter even stilgelegen. Men gaat er vanuit dat de camperplaats volgende week woensdag (17 juni) open gaat. Pas als dat helemaal officieel is halen we de zin boven het artikel weg. Nog heel even geduld hebben dus.

  Beantwoorden

  Luc Schaepkens - donderdag 18 juni 2015 

  Ben er net gaan kijken. Nog helemaal leeg maar wel open. Vanaf nu (donderdag 18 juni) kun je er dus terecht.

  Beantwoorden

  Marja - vrijdag 19 juni 2015 

  Reactie Leuk, morgen ROSE Zaterdag, dus massaal hier heen voor een overnachting.
  Wij helaas verhinderd, maar gaan er zeker deze zomer een bezoekje brengen.

  Beantwoorden

  Pappelendam - zaterdag 20 juni 2015 

  Mooi om te lezen dat de camperplaats open is, gaan deze zeker een keer bezoeken

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS