100 Camperplaatsen Maastricht

Nieuws

Op woensdag 17 juni, zo was oorspronkelijk de bedoeling, zou de nieuwe camperplaats in Maastricht open gegaan. Door diverse omstandigheden is de opening echter tot twee maal toe uitgesteld. Vandaag (5-8-2015) kregen we de mail dat de camperplaats per aanstaande zaterdag 8 augustus definitief open gaat.

Met 100 plekken één van de grootsten van Nederland en zeker de grootste van Zuid-Limburg. De plaatsen liggen aan de Boscherweg, de weg richting België, op 3,2 kilometer van de Maastrichtse markt. Loop of fiets je richting de stad dan kom je via de Boschstraat vanzelf uit op de markt.

De nieuwe camperplaats van Camperplaats Nederland ligt aan de Maas. Je staat aan het water met uitzicht op het kerkdorp Borgharen en het kasteel van Borgharen aan de overkant van het water. Met 3,2 kilometer sta je op de markt in het centrum van Maastricht. Te voet en met de fiets prima te doen. Busverbinding: De bussen van het Belgische vervoersbedrijf “De Lijn”, witte bussen met gele strepen, lijn 45, ieder uur tot voor de deur tussen 7.00 en 21.00 uur.
Zo kunnen eindelijk weer campers terecht in deze mooie stad, die een bezoek meer dan waard is. Sinds het sluiten van camping de Dousberg in 2007 was dat niet meer mogelijk.

Camperplaats Maastricht

De camperplaats is een short-stay overnachtingsplaats (waarmee ze bedoelen dat je er niet weken lang moet gaan staan) met alle faciliteiten. De sta-plaatsen zijn ruim, er is een sanitair-station om tanks en chemisch toilet te legen. Er is ook een watertappunt. Een groot deel van de plaatsen zijn voorzien van stroom. Er is een slagboom waarvoor je bij aanmelding een code krijgt. De plaatsen zijn 50m2, voor en plek zonder stroom is de prijs 17 euro per dag, met stroom is dat 18,50 euro. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. De camperplaats in Maastricht is het gehele jaar geopend.

Betalen gaat middels een simpele betaalautomaat ter plekke.

Adres Camperplaats Maastricht:

Boscherweg 35
6291 ND
Maastricht

Latitude: 50.872864000000
Longitude: 5.680539000000

www.camperplaatsnederland.nl

info@camperplaatsnederland.nl

Logo Camperplaats Nederland

Markt-Maastricht

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant