10 jaar Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Sinds 2009 – dit jaar is dus de tiende keer – sluit Camperbeurs Hardenberg de zomerperiode af. Dit evenement trekt gemiddeld zo’n 6000 bezoekers. Dit jaar op 27-28-29 september in Evenementenhal Hardenberg.

Uitgebreid aanbod

Voor de komende editie kan de bezoeker in vijf beurshallen een divers en uitgebreid aanbod verwachten. Informatie over nieuwe en gebruikte campers, het huren van een camper of het laten bouwen van een camper. Het is er allemaal te vinden. Natuurlijk ook een groot aanbod aan camperaccessoires. Van alles voor in, rondom en op de camper. Ook zijn er tal van activiteiten, zoals een campertheater met doorlopende presentaties.
Camperbeurs Hardenberg is op 27, 28 en 29 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs van de Camperbeurs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.camper-beurs.nl.

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant