27 November 2015
27 November 2015
335

Tentenveiling op Europese Campingbeurs

De eerste stap naar een geslaagde kampeervakantie is het vinden van de juiste camping. Kom zaterdag 18 januari naar de Europese Campingbeurs van Karsten Travelstore waar meer dan veertig campings en vakantiebestemmingen zich aan je voorstellen.

De tweede stap is natuurlijk een kampeertent. Kampeerders die voor een voordelige prijs op zoek zijn naar een nieuwe kampeertent kunnen die dag een tent scoren tijdens de tentenveiling! Het tentenseizoen staat bijna weer voor de deur en daarom ruimt Karsten Tenten zijn laatste modellen tenten op tegen wel hele lage prijzen. Tijdens de Europese Campingbeurs organiseren ze om 11 uur een tentenveiling van showroommodellen van o.a. Bardani, Easy Camp, Outwell en Vaude.

Hoe werkt de veiling?
Bijna alle tenten worden geveild voor circa 50% korting van de adviesprijs. Een tent van 900 euro start op de tentenveiling dus voor 450 euro. De veiling is een echte veiling. Dat wil zeggen dat als meer belangstellenden zijn, de tent per opbod wordt verkocht. De prijs gaat dan in stappen van 5 of 10 euro omhoog. Bent u de enige belangstellende voor een tent? Dan is het startbod de verkoopprijs.

354

Alle veilingtenten staan opgesteld in de showroom dus kom gerust langs om de veilingtenten alvast te bekijken. De veilingtenten staan ook in de webshop.

De tentenveiling start om 11 uur en op = op.

Heeft u vragen over de veiling of over de diverse modellen tenten, mail dan naar info@karstententen.nl.

Zaterdag 18 januari 2014, de derde editie van de Europese Campingbeurs van Karsten Travelstore
De Factorij 9, Zwaag.
De toegang is gratis.

Tags: Campingbeurs Karsten Tenten nieuws Tentenveiling

 • De huisdealer

  0 Reacties Datum 08 nov. 2015, 11:00

  Of je dealer nou caravanbedrijf van het jaar is of niet, het gaat er om dat je je er prettig voelt. Dat maakt je dealer tot een huisdealer.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Man bijt hondMan bijt hond (2)
  Voluit heet het de indoor citycamping Alkmaar, zij kregen Man bijt hond op bezoek en die nodigde ons uit.Eigenlijk geheel onverwacht, eerst hoor je dat we worden gevonden om over de KCJ te praten op de radio, vervolgens krijg je een mailtje of je de eerste indoor camping van […]
 • Gezocht camping van het jaar 2015Gezocht camping van het jaar 2015 (0)
  De verkiezing Camping van het Jaar is van start gegaan. Gezocht wordt de beste camping van 2015. Stem mee en maak kans op een mooie prijs. 40 kanshebbers De verkiezing zit dit jaar in een nieuw jasje. Er zijn 40 campings geselecteerd waar u op kunt stemmen. Dat heeft een vakjury […]
 • Tweede leven voor je De Waard tentTweede leven voor je De Waard tent (0)
  Geef uw oude De Waard tent een tweede leven!Jarenlang heeft u er in gekampeerd. Vakanties vol plezier en mooie herinneringen. Maar helaas is hij nu echt te oud om mee te nemen dus is het tijd voor een nieuwe. Toch vindt u het zonde om uw oude tent weg te doen.Heeft u een oude De […]
 • Unico boogstok voortentUnico boogstok voortent (0)
  Unico komt wederom met een vernieuwend concept op de markt. Deze voortent heeft alle kenmerken die je verwacht van een Unico kwaliteit voortent. Zo zijn deze voortenten snel op te zetten, uiterst stormvast en voorzien van de bekende afneembare slikranden van Unico.Uit te breiden met […]

OVER ONS

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

> Lees verder