31 Juli 2014
31 Juli 2014

Over ons

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

Voor onze verhalen zijn we regelmatig op pad. We bezoeken beurzen, dealers, bedrijven in de kampeerbranche, persconferenties, modelpresentaties etc. in binnen- en buitenland. Persreizen zijn voor ons niet taboe, aangezien ons oordeel altijd onafhankelijk zal blijven. Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuws uit de kampeerwereld. We zijn zelf ervaren en enthousiaste kampeerders en zoeken naar nieuws dat voor de kampeerder interessant is.

Campingtrend is ook zeer actief op de social media als twitter en vooral Facebook. Een steeds groter wordende groep weet onze dagelijkse berichten te waarderen. Door Facebook kunnen wij sneller nieuws brengen, sneller reageren en staan wij dichter bij onze lezers.

We werken met veel plezier en enthousiasme aan onze site en hopen dit op onze bezoekers over te brengen. Het aantal bezoekers laat sinds het begin een duidelijke stijgende lijn zien wat ons sterkt in onze opvatting dat we op de goede weg zijn.

Heeft u tips, vragen of opmerkingen over de site? Heeft u nieuws voor ons? Wilt u adverteren? Wij zijn bereikbaar via onderstaande adressen:

Algemeen contactadres: contact@campingtrend.nl

De redactie:

Jos Mark

Luc Schaepkens

Adverteren: ads@campingtrend.nl

Campingtrend wenst je veel lees- en kampeerplezier!

Het team.

  • Fruit de mer

    0 Reacties Datum 12 jul. 2014, 10:00

    Onze kampeerblog over vakantie in Bretagne. En dus Fruit de mer.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

OVER CAMPINGTREND

Campingtrend de kampeernieuwspagina die dagelijks iets te melden heeft! Met een klein team zijn wij dagelijks op zoek naar het laatste kampeernieuws voor onze bezoekers. We doen ons best alles te brengen dat er te melden is. Missen we iets? Laat het ons gerust weten.

> Lees verder