27 November 2015
27 November 2015
logo-eriba

Hymer caravans worden weer Eriba

Eriba een samenvoeging van de namen van grondlegger Erich Bachem en sinds jaren een zeer goede naam bij caravans komt weer terug als merk.
Was het een aantal jaren geleden nog Erich Hymer tegenwoordig de eigenaar van merk die zijn naam verbond aan de caravan lijn. Wellicht omdat het een doorn in zijn oog was dat de naam van de oude eigenaar furore maakte op zijn producten.

De keuze voor de terugkeer van de naam Eriba heeft alles te maken met marketing. Eriba heeft gewoon een goede naam bij Caravanners, Hymer zegt deze groep niet zo veel.
Verder wordt de productie verder losgemaakt van de campers en is er een eigen directie aangesteld.

Wij denken dat men zich heeft verslikt in de naamsverandering.

Tags: eriba Hymer

 • De huisdealer

  0 Reacties Datum 08 nov. 2015, 11:00

  Of je dealer nou caravanbedrijf van het jaar is of niet, het gaat er om dat je je er prettig voelt. Dat maakt je dealer tot een huisdealer.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

Patrick, 07 augustus 2012 om 15:40

Er klopt niet veel van dit verhaal. Het is duidelijk dat er niet in is verdiept. Check voortaan even beter!

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Ook Duitse verkoop in de plusOok Duitse verkoop in de plus (0)
  Na bemoedigende berichten over de verkoop van campers en caravans in Nederland en België laat ook Duitsland een stijging zien.Van Nederland en België wisten we het al. Over de verkoopcijfers van campers en caravans mag niet gemopperd worden. Ook in Duitsland is de vakantie op wielen […]
 • Viseo i700 in de prijzen Viseo i700 in de prijzen (0)
  Ook in Engeland kiezen ze een camper van het jaar. En ook daar zijn er verschillende categorieën. Zo is er de categorie "Non-Fixed Bed Motorhome", dus campers zonder vast bed. De jury zette de Viseo i700 van Bürstner, die boven de voorstoelen overigens een zeer ruim hefbed heeft, op de […]
 • Gezocht camping van het jaar 2015Gezocht camping van het jaar 2015 (0)
  De verkiezing Camping van het Jaar is van start gegaan. Gezocht wordt de beste camping van 2015. Stem mee en maak kans op een mooie prijs. 40 kanshebbers De verkiezing zit dit jaar in een nieuw jasje. Er zijn 40 campings geselecteerd waar u op kunt stemmen. Dat heeft een vakjury […]
 • Unico boogstok voortentUnico boogstok voortent (0)
  Unico komt wederom met een vernieuwend concept op de markt. Deze voortent heeft alle kenmerken die je verwacht van een Unico kwaliteit voortent. Zo zijn deze voortenten snel op te zetten, uiterst stormvast en voorzien van de bekende afneembare slikranden van Unico.Uit te breiden met […]

OVER ONS

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

> Lees verder