ACSI Kampeerreizen
28 Februari 2015
28 Februari 2015
logo-eriba

Hymer caravans worden weer Eriba

Eriba een samenvoeging van de namen van grondlegger Erich Bachem en sinds jaren een zeer goede naam bij caravans komt weer terug als merk.
Was het een aantal jaren geleden nog Erich Hymer tegenwoordig de eigenaar van merk die zijn naam verbond aan de caravan lijn. Wellicht omdat het een doorn in zijn oog was dat de naam van de oude eigenaar furore maakte op zijn producten.

De keuze voor de terugkeer van de naam Eriba heeft alles te maken met marketing. Eriba heeft gewoon een goede naam bij Caravanners, Hymer zegt deze groep niet zo veel.
Verder wordt de productie verder losgemaakt van de campers en is er een eigen directie aangesteld.

Wij denken dat men zich heeft verslikt in de naamsverandering.

Tags: eriba Hymer

 • Carpe Diem

  1 Reactie Datum 14 feb. 2015, 13:00

  Carpe Diem: Ik heb het zo langzamerhand wel gehad met dat grauwe, koude weer. Wat mij betreft kan de caravan wel weer uit de stalling en kan het voorseizoen gaan beginnen.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

Patrick, 07 augustus 2012 om 15:40

Er klopt niet veel van dit verhaal. Het is duidelijk dat er niet in is verdiept. Check voortaan even beter!

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Unico boogstok voortentUnico boogstok voortent (0)
  Unico komt wederom met een vernieuwend concept op de markt. Deze voortent heeft alle kenmerken die je verwacht van een Unico kwaliteit voortent. Zo zijn deze voortenten snel op te zetten, uiterst stormvast en voorzien van de bekende afneembare slikranden van Unico.Uit te breiden met […]
 • China Light UtrechtChina Light Utrecht (0)
  Het evement was twee jaar geleden te bewonderen in Rotterdam en was daar een succes. Nu strijkt het opnieuw neer in Nederland en mag Utrecht gastheer zijn.In de Botanische Tuinen op de Uithof zijn tot en met 4 januari tientallen lichtsculpturen te bewonderen. Bijpassende Aziatische […]
 • Gerjak brengt luifel voor buscamperGerjak brengt luifel voor buscamper (0)
  Gerjak kwam pas nog met een nieuwe lijn tenten en een compleet nieuwe BB designtent. Ze trokken er behoorlijk de aandacht mee, zowel in Düsseldorf als op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Maar blijkbaar is het nieuws bij Gerjak nog niet op.Want we komen opeens onderstaand bericht […]
 • Winter DolfinariumWinter Dolfinarium (0)
  Ook in de winter is het Dolfinarium geopend. Van 20 december tot en met 4 januari (zie beneden voor sluitingsdagen) kun je er voordelig naar toe om je over te geven aan de winterse sferen.Natuurlijk zijn er kerstbomen. Een kampvuur,muziek en een gratis warme chocomel bij je kaartje. […]

OVER ONS

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

> Lees verder