30 Juli 2014
30 Juli 2014
Img02681-150x150

Goedkope camping Alentejo

Portugal, het goedkoopste zuid-Europese vakatieland. Voor koffie betaal je tussen de 55 en 60 cent, een biertje kost tussen de 65 en 90 cent. Voor drie gangen inclusief drinken ben je zo’n 8 euro kwijt. In de regio Porto groeide het aantal Nederlandse toeristen vorig jaar met 15% en begin dit jaar al met 25%.

In Zuid-Europa zijn een aantal campings bezig zich te groeperen. Ze willen samen de goedkoopste campings van Europa worden. Eén van de organiserende campings ligt in het Noord-Oosten van Portugal, in het schitterende Alentejo. Een regio met zongarantie. In een groot natuurpark, de Serra de Sao Mamede opende pas een nieuwe camping onder Nederlandse leiding. De tarieven mogen de laagste van heel Zuid-Europa worden genoemd. Hier krijgt u ook informatie over de andere campings die zich bij dit initiatief hebben aangesloten.

Wat de camping zoal te bieden heeft:

 -Leenauto voor eigenaren van campers
- Broodservice
- Portugese snacks
- Gymnastiek toestellen
- Schitterende Wandelroutes
- Paardrijden
- Bird watching
- Eén bonk puur natuur om je heen
- Trainingsgebied Oriëntatielopen
- Verhuur gloednieuwe Mountain bikes
- met zwembad in de Alentejo – Portugal
- Ook ideaal om te overwinteren
- Nieuw Europees Hardloop – Marathon trainingsgebied

De camping geeft aan zowel in 2012 als in 2013 de goedkoopste te zullen zijn van heel Europa. Mits vooraf gereserveerd, kost een nacht met twee personen met tent, caravan of camper 8 euro. Het betreft een kleinschalige camping met 30 ruime plaatsen. Er is een zwembad (in aanbouw, tijdelijk ruim opbouwbad aanwezig). Elke zondag samen bbq, waarbij het hoofdgerecht bestaat uit kip. Er is nieuw sanitair, stroom- en waterpunten en een loosplaats.

Ze hebben ook een eigen facebook-pagina  www.facebook.com/campingbeiramarvao waarop alle ontwikkelingen te volgen zullen zijn.

Zie: www.camping-beira-marvao.com

Tags: Portugal Velas

 • Fruit de mer

  0 Reacties Datum 12 jul. 2014, 10:00

  Onze kampeerblog over vakantie in Bretagne. En dus Fruit de mer.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

Boebie, 14 juli 2012 om 08:42

De aanbieding is leuk
Maar voor

Manual, 14 juli 2012 om 10:04

Helaas, er zijn nogal wat onjuistheden, slordigheden op bovengenoemde campingsite te vinden. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel!

Mark, 14 juli 2012 om 10:23

Beste Manual. Welke site bedoel je?

@ Boebie, de genoemde kortingen krijg je natuurlijk alleen in het laagseizoen. Als dat past is het prima natuurlijk.

Rob, 26 juli 2012 om 15:14

Ik heb die site ook gevonden toen ik 2 weken geleden vanuit de Algarve naar het noorden terug wilde gaan en ben 3 dagen op deze nieuwe camping geweest. Ik heb geen idee waarom Manual nu zo’n negatieve suggestieve opmerking kan plaatsen, op grond waarvan wordt nu vastgesteld dat er sprake zou zijn van een leugen.

Mijn vrouw en ik hebben een enthousiast stel ontmoet die hun maximale inzet hebben gegeven om met behoud van de natuur in een mooi natuurpark een camping te openen en mensen, aan service was geen gebrek, integendeel. De korting, dat heb ik nog wel nagevraagd, maar zonder dat ik dit forum had gelezen is gewoon zoals het is, bij reservering vooraf en zonder beperking geldig in 2012

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Powr Mover Evo+ gebruikerservaring

  0 ReactiesDatum15 jul. 2014, 17:00

  In februari plaatsen wij een Powr Mover Evo+ onder een Kip Greyline. Hier leest u hoe hij bevalt.

 • Kinderactiviteiten Museum TwentseWelle

  0 ReactiesDatum14 jul. 2014, 11:00

  In museum TwentseWelle (Enschede) worden deze zomer heel veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Je hoeft je dus echt niet te...

 • Nieuwe N+B Flair fraai superjacht

  0 ReactiesDatum23 jul. 2014, 11:00

  In dit segment komen vernieuwingen van deze schaal niet heel veel voor. De nieuwe N+B Flair zet dan ook een piketpaaltje voor de concurrentie....

 • Amsterdam Open Air 2014

  0 ReactiesDatum31 mei. 2014, 11:00

  In het weekend van 7 en 8 juni kan je weer volop genieten van een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele programmering en is...

OVER CAMPINGTREND

Campingtrend is in 2011 gestart vanuit de filosofie dat websites informatief moeten zijn voor de bezoekers. In het landschap van websites die zich bezighouden met informatie rondom kamperen is veelal het verhaal; “als je betaalt, dan mag je informatie plaatsen” Campingtrend heeft die filosofie verlaten en probeert de bezoekers alle informatie te bieden die voorhanden is met betrekking tot het onderwerp kamperen.

> Lees verder