15 September 2014
15 September 2014
Img02681-150x150

Goedkope camping Alentejo

Portugal, het goedkoopste zuid-Europese vakatieland. Voor koffie betaal je tussen de 55 en 60 cent, een biertje kost tussen de 65 en 90 cent. Voor drie gangen inclusief drinken ben je zo’n 8 euro kwijt. In de regio Porto groeide het aantal Nederlandse toeristen vorig jaar met 15% en begin dit jaar al met 25%.

In Zuid-Europa zijn een aantal campings bezig zich te groeperen. Ze willen samen de goedkoopste campings van Europa worden. Eén van de organiserende campings ligt in het Noord-Oosten van Portugal, in het schitterende Alentejo. Een regio met zongarantie. In een groot natuurpark, de Serra de Sao Mamede opende pas een nieuwe camping onder Nederlandse leiding. De tarieven mogen de laagste van heel Zuid-Europa worden genoemd. Hier krijgt u ook informatie over de andere campings die zich bij dit initiatief hebben aangesloten.

Wat de camping zoal te bieden heeft:

 -Leenauto voor eigenaren van campers
- Broodservice
- Portugese snacks
- Gymnastiek toestellen
- Schitterende Wandelroutes
- Paardrijden
- Bird watching
- Eén bonk puur natuur om je heen
- Trainingsgebied Oriëntatielopen
- Verhuur gloednieuwe Mountain bikes
- met zwembad in de Alentejo – Portugal
- Ook ideaal om te overwinteren
- Nieuw Europees Hardloop – Marathon trainingsgebied

De camping geeft aan zowel in 2012 als in 2013 de goedkoopste te zullen zijn van heel Europa. Mits vooraf gereserveerd, kost een nacht met twee personen met tent, caravan of camper 8 euro. Het betreft een kleinschalige camping met 30 ruime plaatsen. Er is een zwembad (in aanbouw, tijdelijk ruim opbouwbad aanwezig). Elke zondag samen bbq, waarbij het hoofdgerecht bestaat uit kip. Er is nieuw sanitair, stroom- en waterpunten en een loosplaats.

Ze hebben ook een eigen facebook-pagina  www.facebook.com/campingbeiramarvao waarop alle ontwikkelingen te volgen zullen zijn.

Zie: www.camping-beira-marvao.com

Tags: Portugal Velas

 • Tour de France #3

  0 Reacties Datum 13 sep. 2014, 11:00

  Vooruit met de geit. Maar de vraag was wat voor geit? Een geit of een klimgeit?

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

Boebie, 14 juli 2012 om 08:42

De aanbieding is leuk
Maar voor

Manual, 14 juli 2012 om 10:04

Helaas, er zijn nogal wat onjuistheden, slordigheden op bovengenoemde campingsite te vinden. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel!

Mark, 14 juli 2012 om 10:23

Beste Manual. Welke site bedoel je?

@ Boebie, de genoemde kortingen krijg je natuurlijk alleen in het laagseizoen. Als dat past is het prima natuurlijk.

Rob, 26 juli 2012 om 15:14

Ik heb die site ook gevonden toen ik 2 weken geleden vanuit de Algarve naar het noorden terug wilde gaan en ben 3 dagen op deze nieuwe camping geweest. Ik heb geen idee waarom Manual nu zo’n negatieve suggestieve opmerking kan plaatsen, op grond waarvan wordt nu vastgesteld dat er sprake zou zijn van een leugen.

Mijn vrouw en ik hebben een enthousiast stel ontmoet die hun maximale inzet hebben gegeven om met behoud van de natuur in een mooi natuurpark een camping te openen en mensen, aan service was geen gebrek, integendeel. De korting, dat heb ik nog wel nagevraagd, maar zonder dat ik dit forum had gelezen is gewoon zoals het is, bij reservering vooraf en zonder beperking geldig in 2012

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Powr Mover Evo+ gebruikerservaring

  0 ReactiesDatum15 jul. 2014, 17:00

  In februari plaatsen wij een Powr Mover Evo+ onder een Kip Greyline. Hier leest u hoe hij bevalt.

 • Knaus BoxStar meer keus

  0 ReactiesDatum06 aug. 2014, 11:00

  De BoxStar van Knaus is jarig, hij gaat inmiddels 10 jaar mee. Vanaf het begin was het een succesnummer en daar komt nog lang geen...

 • Kinderactiviteiten Museum TwentseWelle

  0 ReactiesDatum14 jul. 2014, 11:00

  In museum TwentseWelle (Enschede) worden deze zomer heel veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Je hoeft je dus echt niet te...

 • Tour de France #1

  0 ReactiesDatum13 aug. 2014, 15:00

  Zoals de trouwe lezer wel zal hebben meegekregen is mijn vakantie inmiddels in volle gang. Een Tour de France maar dan net anders....

Over ons

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

Verder lezen…