27 November 2015
27 November 2015
camperGO

Caravan & Camper Beurs Gorichem

Nieuwe Caravan & Camper Beurs in Evenementenhal Gorinchem.

De Caravan & Camper Beurs vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2012 in Evenementenhal Gorinchem.
Iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree voor volwassenen 6 euro, kinderen 3 euro, 65+ 3 euro.
Gratis parkeren.
Een consumentenbeurs waar uitsluitend nieuwe campers, tour- en stacaravans gepresenteerd worden. Uiteraard zijn er ook stands aanwezig met bijbehorende accessoires en (technische) onderdelen.

Kijk op de link en ga door naar dit onderwerp voor de aanwezige merken van zowel campers, caravans, stacaravans als chalets.

evenementenhal.nl

Tags: Caravan & Camper Beurs Gorichem

 • De huisdealer

  0 Reacties Datum 08 nov. 2015, 11:00

  Of je dealer nou caravanbedrijf van het jaar is of niet, het gaat er om dat je je er prettig voelt. Dat maakt je dealer tot een huisdealer.

BLIJF OP DE HOOGTE

VOLG ONS

LAATSTE REACTIES

Erik, 16 februari 2012 om 10:59

Link werkt niet!

Mark, 16 februari 2012 om 18:27

Link hersteld, bedankt voor de melding!

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Duitse tol is discriminerendDuitse tol is discriminerend (0)
  De wetenschapsraad van de Bondsdag laat vandaag weten dat de Duitse tol voor personenauto's discriminerend is en daarmee niet kan voldoen aan Europese regelgeving.De wetenschapsraad laat vandaag weten, aldus berichtgeving van Der Spiegel, dat de plannen van verkeersminister Dobrindt […]
 • König Kunde Award is voor Fendt König Kunde Award is voor Fendt (0)
  In Duitsland is voor de 7e keer de belangrijke König Kunde (Koning Klant) Award uitgereikt. De lezers van het blad Camping, Cars & Caravans waren duidelijk in hun oordeel. Fendt is de grote winnaar. Eriba Runner Up Zo'n 3000 lezers van het blad CCC kozen in verschillende […]
 • Tour de France #1Tour de France #1 (0)
  Zoals de trouwe lezer wel zal hebben meegekregen is mijn vakantie inmiddels in volle gang. Hier is het allemaal om begonnen: met de caravan naar Frankrijk.Gezien autorijden niet écht een hobby van me is, laat staan als het om (voor mij) lange afstanden gaat, hebben we besloten om de […]
 • Caravana 2015: 55ste editie volgeboekt Caravana 2015: 55ste editie volgeboekt (0)
  Leeuwarden – Een maand voor de start van de 55ste editie kan worden gesteld dat de Caravana onverminderd populair is. Het gehele beurscomplex is tot de laatste meter gevuld. Dat de Caravana de grootste en populairste vakantiebeurs van Nederland is, blijkt wel uit de diverse […]

OVER ONS

Campingtrend ging in 2011 van start met een klein team en wil vooral informatief zijn. Wij doen ons best alle informatie omtrent het onderwerp kamperen in de breedste zin door te geven.
Campingtrend is onafhankelijk en wil de meest informatieve website zijn op kampeergebied. Wij voegen dagelijks onderwerpen toe en zijn in 2014 meertalig geworden.

> Lees verder